Home  /  Babymand  /  Verschoonmand

Verschoonmand

Een verschoonmand is een vervanging van het bekende aankleedkussen. De verschoonmand in een mand met matrasje, een plek waar je je kindje in legt om te verschonen, aan te kleden en af te drogen na een badje. De verschoonmand is een echte eyecatcher voor op de babykamer. 

+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht
+
Uitverkocht

Verschoonmand | Babymand met matras

Een verschoonmand is een babymand met matras die het aankleedkussen op de commode vervangt. Een verschoonmand wordt gebruikt als aankleedkussen, een plekje waar je je kindje kan neerleggen om aan te kleden, te verschonen en af te drogen na een badje. De babymand is een eyecatcher voor de babykamer en is in vele varianten verkrijgbaar. De babymand van Ivy and Soof wordt met de hand gevlochten in Ghana. Je hebt een ruime keuze in verschillende ontwerpen. Ga voor neutraal en basis, of ga voor design en luxe uitstraling.

De verschoonmand, babymand en Mozes mand wordt geleverd inclusief matras. We geven altijd als tip mee om het matrasje altijd nog te beschermen met bijvoorbeeld een hydrofiele doek, deze is makkelijk te verschonen.

Aan elke mand hangt een kaartje met de veiligheidsvoorschriften. 

Veiligheid verschoonmand

Ivy and Soof adviseert een verschoonmand te gebruiken als aankleedkussen. Zet de Mozes mand op een vlakke ondergrond. 

Online bestellen

Je bestelt de babymand, Mozes mand en verschoonmand van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je bijvoorbeeld over de afmeting, stuur gerust een mailtje naar hello@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.