Babyslofjes

Op zoek naar gebreide baby slofjes zodat de voetjes van je baby lekker warm blijven? Vind hier de fijnste baby slofjes van Ivy and Soof.

De gebreide babyslofjes zijn gemaakt van een katoen en wol mix zodat ze zacht zijn aan de kleine voetjes, de baby slofjes zijn voorzien van een koordje, je hoort namelijk vaak ‘Ik zoek baby slofjes die goed blijven zitten?!’. Dat is bij met deze babyslofjes verleden tijd!

Gebreide babyslofjes | De fijnste baby slofjes voor je newborn

Gebreide babyslofjes zijn een must om de voetjes van je pasgeboren kindje warm te houden. De warme voetjes van je kindje zijn essentieel. In de eerste weken kan je kindje zichzelf niet zo goed warm houden, je kindje heeft hierbij hulp nodig.

Wanneer een kindje een warm hoofdje heeft en warme voetjes helpt dit je kindje om de lichaamstemperatuur te regelen. Een mutsje, juiste laagjes kleding, een wikkeldoek en de warme voetjes zijn erg belangrijk.

De babyslofjes zijn gemaakt van een garenmix van wol en katoen, dit zorgt ervoor dat de slofjes lekker warm en zacht zijn. De slofjes kunnen gedragen worden aan de blote voetjes of met kouder weer over de gewone sokjes.

Alle slofjes zijn voorzien van koordjes zodat deze gestrikt kunnen worden, de koordjes helpen enorm zodat de slofjes goed blijven zitten aan de voetjes van je kindje.

Waarom gebreide slofjes baby?

De gebreide babyslofjes van Ivy and Soof zijn ideaal om je pasgeboren kindje goed op temperatuur te houden. Daarnaast is het toch zo schattig als babykleding?!
Wanneer je kindje net geboren is kan je kindje zijn of haar temperatuur zelf nog niet goed regelen, je kindje heeft hier nog hulp bij nodig. Dit kan je gemakkelijk doen door je kindje goed aansluitende babykleding aan te doen, sokjes en/of slofjes te laten dragen.
Daarnaast is het gebruik van een wikkeldoek ook aan te raden. De benoemde mogelijkheden om je kindje warm te houden hangt natuurlijk af van het weer en de temperatuur, de benodigdheden om je kindje warm te houden zijn anders bij 5 en bijvoorbeeld 25 graden. 

Welke maat newborn slofjes?

De voetjes van je pasgeboren kindje zijn klein en teer, zorg er daarom voor dat de sokjes, slofjes of schoentjes die je je kindje aan doet zacht, soepel en de juiste maat zijn.
Elk merk gebruikt eigen maten, de volgende maat of maataanduiding kan je aanhouden bij het kopen van babyslofjes of babyschoentjes.
0-3 maanden  |  9,5 cm  |  Maat 16
3-6 maanden  |  10,5 cm  |  Maat 17
6-12 maanden  |  11,5 cm  |  Maat 18
12-14 maanden  | 12,5 cm | Maat 19