Home  /  Babykleding  /  Babyslofjes

 

Babyslofjes

Op zoek naar gebreide slofjes zodat de voetjes van je baby lekker warm blijven? Je vind ze hier in de webshop. De gebreide baby slofjes worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een aantrekkoordje, je hoort namelijk vaak ‘Ik zoek baby slofjes die goed blijven zitten?!’. Dat is bij deze slofjes verleden tijd!

Gebreide Baby slofjes | Comfortabel en handgemaakt

De gebreide baby slofjes zijn onmisbaar om de voetjes van je kindje warm te houden. Warme voetjes voor je kindje zijn essentieel, in de eerste weken kan je kindje zichzelf niet zo goed warm houden. Een mutsje, juiste laagjes kleding, een wikkeldoek en de warme voetjes zijn erg belangrijk. De slofjes worden in Nederland met de hand gebreid van duurzaam wol en zijn super fijn om over gewone sokjes aan te trekken. Alle slofjes zijn voorzien van koordjes zodat deze gestrikt kunnen worden, de koordjes helpen enorm zodat de slofjes goed blijven zitten aan de voetjes van je kindje.

Mix & match
 
Hou je van neutrale kleuren en de juiste basics? Dan zit je bij Ivy and Soof helemaal goed, de baby slofjes zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes. Ga voor wit, ecru of beige. Liever oud roze of zwart? Ook dat is mogelijk.
 
Online bestellen
 
Je bestelt de gebreide baby slofjes van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je over de pasvorm of maat, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.
Babyslofjes voor je kleintje. Babyslofjes houden kleine voetjes lekker warm. En ze zitten ook nog lekker!
Gebreide babyslofjes zijn fijn voor je pasgeboren baby. Ze houden de baby voetjes warm en beknellen de voeten van je kind niet. De schattige slofjes zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken en zijn voorzien van een koordje zodat de slofjes goed blijven zitten aan de trappelende voetjes van je kleintje. gebreide baby slofjes die goed blijven zitten.