Boxpakjes newborn

Een boxpakje of kruippakje is ideaal kledingstuk als babykleding set. Een boxpakje met mutsje zorgt er goed voor dat je kindje warm blijft. De velours boxpakjes van Ivy and Soof zijn extra fijn en favoriet als newborn pakje.

-12%
28,9532,95
-12%
28,9532,95

Boxpakjes newborn | Velours boxpakje favoriet als geboortepakje

De boxpakjes van Ivy and Soof zijn favoriet als geboortepakje. De boxpakjes zijn hand gemaakt in Nederland voor comfortabel en praktisch gebruik. Een boxpakje of kruippakje is ideaal als babykleding set voor je pasgeboren kindje.

Wil je liever een babykleding set met een babybroekje en baby overslagshirt? Ook dat is mogelijk als geboortepakje. Als babykleding set zijn hierbij het velourse babybroekje en baby overslagshirt een aanwinst.

Een baby boxpakje als geboortepakje

Op zoek naar een boxpakje als geboortepakje? Dan ben je bij Ivy and Soof aan het juiste adres. De babykleding van Ivy and Soof vind je in zachte neutrale kleuren en kan gemakkelijk worden gebruikt als gender neutrale babykleding. In de collectie vind je babymutsjes, babybroekjes, boxpakjes en gebreide babyslofjes.

Alle items zijn geschikt als eerste babypakje. Ook een boxpakje is ideaal voor het eerste jaar van je kindje. Een boxpakje 

Wat draagt een baby onder een boxpakje?

Een baby boxpakje , kruippakje of babypakje is een fijn kledingstuk voor het eerste jaar van je pasgeboren kindje. In de eerste tijd na de geboorte kan je kindje zich nog niet goed op temperatuur houden.
 
Een boxpakje zorgt ervoor dat je kindje goed op temperatuur blijft. Zorg ervoor dat je de babykleding niet te groot koopt als geboortepakje of je kindje goed passende babykleding laat dragen.
 
Kleding die te groot is zorgt ervoor dat je kindje warmte verliest. Onder het boxpakje kan je een romper met korte mouwen of een romper met lange mouwen aan doen. Dit ligt aan het seizoen.
 

De voordelen van een boxpakje baby

Een boxpakje blijft goed zitten, zo krijgt je kindje met een kruippakje geen blote rug en kan je kindje zich met een zacht boxpakje goed op temperatuur houden.
 
Vaak hebben boxpakjes een sluiting van boven tot de beentjes, hierdoor hoeft het kledingstuk niet over het hoofdje te worden aangetrokken.