“Kleine moeite, groot gebaar!”

 


Jouw review hier? Super leuk!

Een klein berichtje achterlaten kan altijd. Ben je tevreden over de geleverde items, de snelle levering of hoe het pakje is ingepakt?

Laat het weten door onderaan deze pagina je berichtje in te sturen.

Alvast bedankt!


Vandaag zat er een leuk pakje in de brievenbus. Ik bestelde zakje Bink voor de reserve kleertjes en twee paar Billy slofjes donker grijs en zwart.

En wat waren de 3 pakjes mooi verpakt!

Shana Crombez

04 november 2020

Vandaag de prachtige Mozesmand ontvangen, heel blij mee!

Snelle levering en een hele lieve persoonlijke boodschap van Willemijn.

Ik kan niet wachten om onze kleine man straks te bewonderen in zijn wiegje. Bedankt!

Linda Damen

01 mei 2020


Wat ontzettend fijn dat we in deze Corona tijd toch nog fijne spulletjes (online) kunnen scoren voor ons kleintje-op-komst. Prachtig popje, speentje en dekentje besteld. Snelle levering (ondanks de waarschuwing met betrekking op eventuele vertraging) verzorgd ingepakt, handgeschreven lieve woorden op een kaartje en niet te vergeten prachtige producten.

Hier gaan we veel plezier van hebben als de baby eind mei geboren zal worden. Tot snel, want ik kom snel weer een keertje shoppen!

Daphne

23 april 2020

Zojuist het Mozesmandje binnen gekregen.

Heel erg blij mee, ziet er fantastisch uit en weegt bijna niks.

Hoop het mandje heel veel te gaan gebruiken! Bedankt Willemijn!

Rhodé

22 april 2020

Prachtige spulletjes ontvangen, heeft mijn verwachtingen zeer zeker overtroffen…

Super service en ook nog helemaal top en met veel liefde verpakt!

Zal zeker nog eens een bestelling plaatsen! Dank Willemijn!

Vicky

20 april 2020

Wij zijn heel blij met de slofjes die ik besteld heb bij Ivy and Soof. Via een berichtje op Instagram ben ik goed geholpen en kon ik daarna mijn bestelling plaatsen.

De volgende dag had ik ze al binnen!

Martine

08 april 2020

Een poosje geleden heb ik de webshop van Ivy and soof ontdekt. Wat een toffe items!

Momenteel hebben wij dekentje Arne én Ansje + popje Aaltje al even in gebruik voor ons zoontje. Wat een fijne producten; zachte stoffen, enorm mooie kwaliteit en het blijft mooi na het te hebben gewassen.
De dekentjes en het popje zijn in ieder geval items die ik graag aanraad bij andere mama’s.

Lieve Willemijn, zet m op, je hebt een prachtig merk! Aan de kwaliteit van de mooie items is goed te merken dat je er zoveel liefde in stopt.
Wij zijn fan!

Esmee

08 april 2020

 

Een leuke site, een leuke meid en prachtige producten!

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, super snel in huis mét een persoonlijk kaartje.

Super makkelijk in contact, een dikke aanrader!

Laura Voorintholt

06 april 2020

En dan heb ik eindelijk na 2 maanden wachten de prachtige Mozesmand cadeau kunnen geven aan onze dochter en schoonzoon voor hun pasgeboren dochter. Ze vinden de mand geweldig! Komt nu extra goed van pas in verband met de raamvisite. Onze kleindochter ligt er zo mooi in! Nogmaals heel erg bedankt! Ook nog voor de persoonlijke bezorging.

Astrid van der Tuuk

30 maart 2020

Prachtige luipaardprint slofjes besteld voor ons kleine meisje! Super snel geleverd ook, zo fijn!

Ze zijn ook net zo mooi als op de foto’s.

LOVE IT!!

Deborah Imbrogiano

24 maart 2020

De bibs giftbox is makkelijk besteld en lag onwijs snel in de brievenbus met een leuk handgeschreven kaartje erbij!

Je krijgt het ook nog eens in een leuk pakketje.

Plus het feit dat de box erg voordelig is.

Daphne Stehouwer

22 maart 2020

Het is alweer even terug maar; wij hebben een onwijs leuk hobbelpaardje gekocht bij Ivy&Soof. Deel van de opbrengst ging naar KIKA, super mooi initiatief.

Erg leuk dat er bij levering ook een persoonlijk handgeschreven kaartje zat en daarnaast een kaartje met de herkomst van het hobbelpaardje.

Goede, snelle service! Erg blij mee!

Eline Dekker

21 maart 2020

Wat een leuke webshop is Ivy and Soof. Hele mooie dingetjes en de levering is super snel. Willemijn is altijd erg lief, ook als er iets niet in de webshop staat (walvis knuffeltje) dan maakt ze ‘m en is hij er alsnog super snel! Ik vind het jammer dat ik de shop pas ontdekte toen mijn zoontje de mutsjes en het dekentje niet meer nodig had, anders had ik deze zeker gekocht. De stof van het knuffeltje is in elk geval heel erg zacht!

Cynthia

21 maart 2020

Hele snelle levering gehad van de bibs spenen. Met een erg leuk hand geschreven kaartje erbij. Ook het mail contact van te voren was erg prettig!

Super leuke webshop waarbij ik nog zeker een keertje terug kom om iets te bestellen!

Paula

21 maart 2020

Ik heb Axel mutsje in het rood, Aagje slofjes in het rood en deken Ansje in het geel besteld bij Ivy & Soof. Ben er meer dan blij mee. Levering was top, heel mooi ingepakt en er zat zelfs een lief briefje bij. Ons babytje is nog niet geboren, maar het dekentje is ingepakt in de tas met de spulletje die meegaan naar het ziekenhuis! Ivy & Soof is een absolute aanrader.

Leuke, unieke, mooie spulletjes… love it!

Inge

18 maart 2020

Een tijdje geleden heb ik de roze Hydrofieldoek XXL ANDRYS besteld bij Ivy & Soof. Deze ontving ik meteen de dag erna leuk ingepakt. De doek is mooi van kleur, lekker zacht en vooral erg groot waardoor je het echt overal voor kunt gebruiken. Zo gebruiken we het regelmatig als dekentje voor ons dochtertje als ze in het babynestje slaapt, maar ook om op te spelen als we bijvoorbeeld een keer ergens anders zijn. Omdat we de doek zo veel gebruiken heb ik er gisteren nog eentje besteld 🙂

Eline

07 januari 2020

Snelle levering en leuk verpakt!

Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij super lief!

Domini

15 december 2019

Een tijdje geleden de super schattige okergele Abby slofjes besteld voor ons kleinste meisje. Wat zijn ze leuk en van goede kwaliteit! Zelfs nu ze bijna 4 maanden oud is passen ze nog steeds en zien ze er nog uitstekend uit. Ook erg te spreken over de fijne service en snelle adequate reactie toen het even erop leek dat de slofjes kwijt waren geraakt bij Postnl. Meteen werd er actie ondernomen en binnen 1 dag had ik ze alsnog in huis, net op tijd om ze aan te kunnen doen na de geboorte als onderdeel van haar eerste kleertjes! Nogmaals dankjewel, en stiekem hoop ik dat ze nog in een groter maatje komen!

Neomi Walraven - Demas

17 mei 2019

Heel blij met het speendoekje Alexis.

Mooi formaat en lekker zacht voor de kleine meid.

Snelle levering.

Mariëlle Willemsen

17 mei 2019

Zelf een review plaatsen? Dat zou ontzettend leuk zijn! 

Je review insturen kan door middel van het invullen van onderstaand formulier.

 

“Kleine moeite, groot gebaar!”