Home  /  Contact

 

Contact

Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag gerust via de email via hello@ivyandsoof.nl of via het online formulier op deze pagina. Je berichtje wordt binnen enkele uren in behandeling genomen.

Onderaan deze pagina vind je de meest gestelde vragen.

Email

Heb je een vraag? Ik help je graag.
Via email is Ivy and Soof 24/7 bereikbaar.
Binnen enkele uren reactie.

Stuur een email naar info@ivyandsoof.nl
of stuur een berichtje via onderstaand formulier.

Social media

Volg @ivyandsoof op social media en blijf op
de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen,
nieuwe producten en leuke kortingsacties.

           

Bedrijfsgegevens

Ivy and Soof is een merk met als bewijs dat je een merk bouwt met veel liefde en een enorme passie voor mooie materialen voor de kleinste onder ons.

Ivy and Soof is onderdeel van WB Design

KvK nr. 71395113
BTW nr. NL002334437B49

Ivy and Soof
Rijksstraatweg 7
2988BA Ridderkerk
Let op dit is geen adres om te bezoeken.

Meest gestelde vragen

 

Kan ik een bestelling ophalen?

Het is mogelijk je bestelling gratis op te halen in Ridderkerk. Ivy and Soof heeft geen locatie om te winkelen, plaats je bestelling dus gemakkelijk via de website en kies daarbij de betalingsmogelijkheid die jij wenst. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode OPHALEN, hierbij worden er geen verzendkosten over je bestelling berekend. Na het plaatsen van je bestelling neem ik contact met je op om een datum en tijd af te spreken voor het ophalen van je bestelling.

 

Kan ik een bestelling gratis retourneren?

Het is mogelijk je bestelling gemakkelijk te retourneren, meld je retour aan via retour@ivyandsoof.nl of vul online je aanmelding in onderaan de pagina ‘Ruilen en retourneren’. Retourkosten zijn voor eigen rekening en eigen risico. Wanneer je retour in goede orde (onbeschadigd, ongedragen, in originele staat) is ontvangen word je retourzending binnen 14 dagen verwerkt en het aankoop bedrag teruggestort.