Is de bestelling toch niet helemaal naar wens?
Bekijk de informatie voor het retourneren van je producten.

Ruilen en retourneren

Ivy and Soof probeert je via de website altijd zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet geheel naar verwachting zijn, dan kan deze geretourneerd worden.

Zichttermijn

Het retourneren van je bestelling is mogelijk. Als consument heb je recht op 14 dagen bedenktijd om de producten van Ivy and Soof te kunnen zien, voelen en beoordelen. Binnen deze zelfde 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, mag je de retour aanmelden. Vervolgens heb je 7 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Ivy and Soof hanteert de afleverdatum van de PostNL als ontvangstdatum.

Wanneer je de gehele order terugstuurt zullen we je het orderbedrag terugstorten, inclusief de verzendkosten die je in de shop hebt betaald, op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. Heb je gebruikt gemaakt van een retourlabel via Ivy and Soof dan zullen deze kosten worden ingehouden bij het terugstorten van het aankoopbedrag.

Ruilen

Heb je een product ontvangen die toch niet helemaal naar verwachting is en zou je deze bijvoorbeeld voor een andere maat of kleur willen ruilen? Graag vragen wij je hiervoor het huidige product aan te melden als retour, n.a.v. dit contact leggen wij je uit hoe verder te handelen met het retourneren en kan je vervolgens zelf het vervangende artikel in de shop opnieuw te bestellen.

Retourneren

Onder retourneren verstaat Ivy and Soof “een besteld artikel terug sturen van de klant naar het retouradres van Ivy and Soof.”
De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.

Aanmelden van de artikelen

Meld je retour aan via retour@ivyandsoof.nl of vul onderaan deze pagina het formulier in waarbij de gegevens automatisch worden verstuurd naar retour@ivyandsoof.nl.

Je kan er zelf voor kiezen om het pakje zelf te frankeren of een retourlabel aan te vragen. Bij de aanvraag voor een retourlabel krijg je van ons een retourlabel die je zelf kan uitprinten, op het pakket kan plaatsen en vervolgens kan je het pakket inleveren bij een PostNL punt. De kosten voor het retour zenden van het pakket, bedrag afhankelijk van de grootte van je pakket, wordt daarna ingehouden bij het terugstorten van je aankoopbedrag.

Ook mag je ervoor kiezen het pakket zelf te frankeren, bijvoorbeeld als je geen printer hebt om ons retourlabel uit te printen. Ook op deze manier is de klant verantwoordelijk voor de risico’s tijdens het retourneren. Wij adviseren dan ook altijd het pakket met track and trace retour te sturen en het bewijs van inleveren goed te bewaren. Ivy and Soof is niet aansprakelijk voor een vermist pakketje.

Het retourformulier vind je hier of onderaan deze pagina. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het ruilen.
Lees daarom zorgvuldig de Algemene voorwaarden.

 

Herroepingsformulier

Algemene voorwaarden

Retour online aanmelden