Levertijd bij Ivy and Soof

 

Wat is de levertijd bij Ivy and Soof?

De levertijd bij Ivy and Soof is 2-4 dagen. De bestellingen worden op dinsdag en vrijdag verwerkt en verstuurd. Bestel je op dinsdag en vrijdag voor 12.00 uur dan gaat je bestelling dezelfde dag nog mee. Pakketjes worden na verwerking ingeleverd bij DHL (NL-BE) en DPD (FR-DE). Wil je je bestelling voor een bepaalde datum geleverd hebben? Neem dan gerust contact op via info@ivyandsoof.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Is het mogelijk een bestelling op te halen bij Ivy and Soof?

Het is mogelijk om je bestelling op te halen, zeker als je in de regio Rijsoord / Ridderkerk / Hendrik-Ido-Ambacht / Barendrecht / Heerjansdam / Zwijndrecht woont kan dit super fijn zijn. Kies in het bestelproces voor de optie ‘Ophalen in Ridderkerk’. Let op! Deze mogelijkheid verschijnt pas nadat je je adres hebt ingevuld. Bij het ophalen van je bestelling worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, ophalen is dus gratis. Na het plaatsen van je bestelling kan je contact opnemen om een afspraak (datum/tijd) af te spreken voor het ophalen van je bestelling.

Afhaaladres: Rijksstraatweg 7, 2988BA, Ridderkerk.
Let op! Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen.

 

Wat zijn de verzendkosten bij Ivy and Soof?

Ivy and Soof verstuurd bestellingen naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. De levering wordt uitgevoerd door DHL (NL-BE) en DPD (FR-DE).

Nederland
Standaard verzending                 €3,99
Gratis verzending                      > €85,-

België
Standaard verzending                 €7,99
Gratis verzending                      > €85,-

Duitsland
Standaard verzending                 €12,95
Gratis verzending                      > €125,-

Frankrijk
Standaard verzending                 €14,95
Gratis verzending                      > €125,-

Alle prijzen in de Ivy and Soof webshop zijn inclusief BTW.

Ondanks dat de verzendkosten niet vallen onder ‘een verkocht product’ moet er BTW worden afgedragen over deze kosten. Daarom wordt er ook over de verzendkosten BTW berekend. Ook bovenstaande verzendkosten zijn getoond inclusief BTW.