Babykleding en geboortepakjes baby

De babykleding van Ivy and Soof vind je vanaf maat 50. Alle babykleertjes vind je in maat 50-56 en 62-68. De newborn kleding van Ivy and Soof is geschikt voor zowel meisjes als jongens en kan worden beschouwd als neutrale babykleding. In de collectie vind je schattige babykleertjes, velours babykleding en gender neutrale babykleding zoals goedkope boxpakjes, mutsje newborn, een mutsje met naam, babykleding setjes, overslag shirt baby, gebreide slofjes baby, baby schoentjes en nog veel meer originele babyspullen. Het is belangrijk dat babykleertjes comfortabel en zacht zijn van kwaliteit. Ivy and Soof ontwerpt en produceert handgemaakt in Nederland naar deze verwachting. Ivy and Soof gaat alleen voor het beste voor jouw mini!

Velours babykleding als kraamcadeau

Velours babykleding wordt vaak als kraamkado gegeven wanneer je op kraamvisite gaat bij pasgeboren baby’s. Is er iets leuker dan het uitzoeken van schattige babykleertjes? Als tip geeft Ivy and Soof graag mee dat je bij baby kleding als kraamcadeau het beste kunt kiezen voor maat 62 – 68. Een pasgeboren baby groeit snel en het zou jammer zijn als de de babykleding maar kort gedragen kan worden. Vaak hebben ouders voor hun pasgeboren kindje al veel babykleertjes aangeschaft in maat 50 of maat 50-56. Iets wat goed van pas komt als kraamcadeau is een velours kruippakje en babykleding setjes. Wil je een kraamcadeau versturen? Bij Ivy and Soof is het mogelijk je kraamcadeau per post te laten versturen. Want hoe leuk is het om de kersverse ouders op deze manier te verrassen?! Wil je je kraamkado versturen? Lees hier hoe je dit gemakkelijk kan regelen.

Babykleding sale

Wil je goedkope babykleding kopen? Bekijk dan onze babykleertjes in de sale. Hier vind je baby kleding outlet met hoge kortingen. In de sale vind je ook babykleertjes in maat 44. Boxpakje | Geboortepakje | Babykleding | Babykleertjes | Ivy and Soof

Exclusieve geboortepakjes of geboortepakje set

Ben je op zoek naar exclusieve geboortepakjes? Het geboortepakje is een ander woord voor de eerste kleertjes van je kindje meteen na de geboorte. Het geboortepakje is vaak een babykleding set zoals een boxpakje met mutsje en slofjes of een geboortepakje met mutsje.

Bij Ivy and Soof wordt alle babykleding zo ontworpen dat je gemakkelijk je eigen babykleding setjes kan samenstellen. Stel gemakkelijk je newborn geboortepakje samen met een baby broekje, overslag shirt newborngeboorte pakje met mutsje, mutsje met naam en gebreide slofjes baby. Daarnaast is een baby boxpakje ook een geschikt item om te gebruiken als newborn geboortepakje.

Vergeet zeker de baby accessories niet zoals het baby mutsje en de baby slofjes. Deze items zijn belangrijk om je kindje op temperatuur te houden. Pasgeboren baby’s verliezen veel warmte via de babyvoetjes en het hoofdje. Kortom, door de babykleding set af te maken met een baby mutsje en gebreide slofjes is het geboortepakje pas echt compleet.