Home  /  Prematuur en Babykleding

Prematuur en Babykleding

Ontdek de prematuur en babykleding van Ivy and Soof. Hier vind je comfortabele babybroekjes, overslagshirtjes, boxpakjes, mutsjes, gebreide baby sokjes en baby schoentjes.
Prematuur- en babykleding in maat 44, 50/56 en 62/68.

Prematuur en Babykleding | Comfortabel en handgemaakt

De prematuur- en baby collectie van Ivy and Soof wordt gemaakt voor comfortabel en praktisch gebruik. Een fijne pasvorm, de juiste zachte en rekbare stoffen en het beste draagcomfort voor je kleintje. De stoffen die worden gebruikt zijn zacht, comfortabel, rekbaar en minimaal voorzien van de zogeheten ‘Oeko-Tex Standard’ keurmerk. Ook wordt er bewust voor stoffen gekozen met het zogeheten ‘Gots certificaat’, dit keurmerk wordt gegeven wanneer zowel de productie van de vezels als de verdere verwerking in het productieproces van de stof naar de gestelde eisen zijn gemaakt.

Alle items uit de prematuur- en baby collectie worden met de hand gemaakt in eigen atelier en in samenwerking met een atelier in Nederland.

Mix & match

Hou je van neutrale kleuren en de juiste basics? Of wil je graag combineren met een minimalistisch printje? Bij Ivy and Soof zit je helemaal goed. Met de babybroekjes, overslagshirtjes, boxpakjes, gebreide slofjes en mutsjes kan je de gehele outfit zelf samenstellen zoals jij dat graag wilt.

Online bestellen

Je bestelt de prematuur- en babykleding van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je over de pasvorm of maat, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.