Home  /  Babymand  /  Mozes mand

Mozes mand

Een Mozes mand, babymand, is te gebruiken als reiswieg om je kindje dichtbij, onder toezicht, te laten slapen. De Mozes mand van Ivy and Soof wordt geleverd inclusief matras.

+
Uitverkocht
199,95
+
Uitverkocht
199,95
+
Uitverkocht
199,95

Mozes mand | Babymand 

De Mozes mand, babymand, van Ivy and Soof wordt met de hand gevlochten in Ghana. Je hebt een ruime keuze in verschillende ontwerpen. Ga voor neutraal en basis, of ga voor design en luxe uitstraling.

De babymand wordt geleverd inclusief matras. We geven altijd als tip mee om het matrasje altijd nog te beschermen met bijvoorbeeld een hydrofiele doek, deze is makkelijk te verschonen.

Aan elke mand hangt een kaartje met de veiligheidsvoorschriften. 

Veiligheid Mozes mand

Ivy and Soof adviseert een Mozes mand te gebruiken als reiswieg, als slaapplekje om je kindje overdag (onder toezicht) dichtbij papa en/of mama te laten slapen. Zet de Mozes mand bijvoorbeeld in de box, op een vlakke en niet koude ondergrond. Ivy and Soof raad af om de Mozes mand te gebruiken op een (onstabiele) standaard en als wieg voor de nacht. Een wieg is een wieg en een reiswieg is een reiswieg. 

Kijk voor de veiligheidsvoorschriften op de volgende pagina ‘veiligheid’.

Online bestellen

Je bestelt de Mozes manden en verschoonmanden van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je bijvoorbeeld over de afmeting, stuur gerust een mailtje naar hello@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.