CADEAUTIP eerste verjaardag

Houten Baby Puzzel | Duurzaam Houten Speelgoed | Ivy and Soof

CADEAUTIP 1 JAAR || De houten baby puzzeltjes zijn favoriet in de webshop. Duurzaam, verantwoord, neutraal en minimalistisch. Dit puzzeltje helpt je kindje verschillende vormpjes ontdekken, lekker tikken met de blokjes en zoeken naar de juiste pasvorm op het houten plankje.

Het puzzeltje wordt geleverd in een blanco katoenen zakje maar.. afgelopen week ontwierp ik een mooie bedrukking zodat ook het katoenen zakje helemaal in de stijl van het puzzeltje past. Het ontwerp is zo leuk geworden! Aankomende week worden de zakjes in Nederland bedrukt en de week daarop worden de zakjes geleverd, ik kan niet wachten tot ik ze kan laten zien.

Ontdek via www.ivyandsoof.nl

Houten baby puzzel

#houtenbabypuzzel #houtenpuzzel #puzzeltjebaby #puzzeltjehout #houtspeelgoed #houtbabyspeelgoed #babyspeelgoed #duurzaamspeelgoed #duurzaambabyspeelgoed #babyspeelgoedhout #cadeaueersteverjaardag #cadeautjeeersteverjaardag #eersteverjaardag #maanpuzzel #cadeautip #unisexspeelgoed #neutraalspeelgoed #houtspeelgoed #houtenspeelgoed #cadeautipeersteverjaardag #1jaar #1jaarcadeautip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *