Babyschoentjes newborn

Babyschoentjes kopen?

Babyschoentjes voor je newborn kopen? Ontdek de collectie van Ivy and Soof.

Voor een nieuwe collectie ga ik altijd op zoek naar uitdagingen, nieuwe producten om het merk Ivy and Soof uit te breiden met unieke, waardige en tijdloze producten. Waar begin je? Welke items mogen behoren tot dé nieuwe collectie van Ivy and Soof en hoe pak je dat aan?

Een must die altijd voorop staat is de kwaliteit, de juiste pasvorm, een uniek design die niet elders te koop is, betaalbaar en voor deze baby schoentjes is de soepelheid van de schoen heel belangrijk. Een schoentje die je niet aan de voetjes van je kleintje krijgt is niet goed, een stug schoentje voor deze kleine voetjes is niet fijn, en ga zo nog maar even door. Een hele zoektocht naar hét juiste eindresultaat.

Tijdens mijn zoektocht stelde ik o.a. via het Instagram account van Ivy and Soof de vraag; in welke maat schoentjes zou je graag grip zooltjes willen zien? Voor maat 6-12 maanden en/of 12-18 maanden? Een kindje van 6 maanden zet uiteraard niet zijn eerste stapjes maar tussen 9 en 12 maanden kan het snel gaan. Na het stellen van deze vraag kwam het percentage uit op 48% voor de keuze van het toepassen van de grip zooltjes op de schoentjes in 6-12 maanden én de 12-18 maanden. Andere mama’s en volgers op Instagram kozen juist voor grip zooltjes pas vanaf de maat 12-18 maanden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de baby schoentjes in maat 0-6 maanden zonder grip zooltjes te laten produceren, want hier zijn de zooltjes echt onnodig. De schoentjes in maat 6-12 en 12-18 maanden zijn wel voorzien van twee grip zooltjes op elk schoentje. Doe ik daar goed aan? Vele gaven aan dat kindjes rond de 6 maanden nooit lopen, en dat klopt uiteraard! Uiteindelijk kan je het nooit altijd goed doen, welke keuze je ook maakt. Waarom koos ik toch voor grip zooltjes op de schoentjes in maat 19 / 6-12 maanden? Ondernemen blijft links of rechtsom toch altijd een kwestie van keuzes maken, je hart volgen en goed luisteren naar de klant.

Waarom grip zooltjes op babyschoentjes in maat 6-12 én 12-18 maanden?

De babyschoenen zijn gemaakt van zacht suède, suède is een leersoort of beter gezegd de binnenkant van een lap leer. Suede is een stuk zachter als leer en dus ideaal en goed geschikt voor de productie van baby schoentjes voor je newborn.

Omdat de suède zo zacht en soepel is en de grip zooltjes op twee plekken op het zooltje wordt toegepast i.p.v. één harde zool blijft het schoentje, óók met de grip zooltjes, soepel. Hierdoor heb ik besloten om ook de schoentjes van 6-12 maanden met deze grip zooltjes te laten produceren, want zeg nou zelf ‘zulke unieke en toffe baby schoentjes voor de eerste stapjes van je kleintje zijn tocht té leuk?!’ en dan dus ook extra grip voor kindjes die zijn of haar eerste stapjes zet en jonger zijn dan 12-18 maanden.

De producent verklaarde mij trouwens voor gek.. de vraag om schoentjes te produceren die in drie maten niet gelijk loopt qua ontwerp en verschillend zijn voor de zooltjes, was niet eerder aangevraagd. De standaard was voor hen qua productie dus gewoon ‘drie maten mét grip zooltjes’ of ‘drie maten zonder grip zooltjes’. Maar… ik zou ik niet zijn die kiest en gáát voor wat fijn is als eindproduct, wat juist is voor de eindgebruiker. Waar een wil is in een weg, en geloof mij dat is niet de makkelijkste weg maar voor mij wel de juiste.

De schoentjes zijn met de hand gemaakt in Turkije, het ontwerp is uniek, de mallen voor de schoentjes om de leerstukjes uit het leer te ponsen zijn speciaal voor Ivy and Soof gemaakt. Voor elke maat in elke kleur zijn er dan ook maar 10 stuks gemaakt, want ik kan overal het woord ‘uniek’ benoemen maar wanneer het neerkomt op massaproductie is niets meer uniek. Met deze kleine handgemaakte aantallen mag je dus écht spreken van uniek, op deze manier weet je dus zeker dat je echt een bijzonder item in huis hebt gehaald voor je kleintje.

Het uitbrengen van een nieuw product is niet gemakkelijk, de weg is soms lang maar.. ik ben superblij met het resultaat. Gelukkig mocht ik de eerste fijne reviews al ontvangen, ik hoop dan ook dat veel kleintjes de eerste stapjes mogen zetten met deze unieke, handgemaakte schoentjes van Ivy and Soof.

“Nog altijd zo blij met deze fijne schoentjes! En nog elke dag verrast over het gemak waarmee ik ze om die kleine voetjes krijg. Geen gerommel of dubbelgevouwen teentjes. Al veel complimentjes over gehad, en terecht!”

Ondertussen nieuwsgierig geworden naar de babyschoentjes van Ivy and Soof? Je vind de collectie HIER.

#babyschoentjes #baby #schoentjes #maat18 #maat19 #maat20 #babyschoentje #zachtezool #babyschoentjesleer #babyschoentjeshandgemaakt #babyschoentjesnewborn #handgemaaktelerenbabyschoentjes #babyschoentjesomtelerenlopen #zachtelerenbabyschoentjes #babyschoenen #babyslofjesonlinekopen #babyschoentjesonlinekopen #ivyandsoof #ivyandsoofblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *