Siliconen servies | Duurzaam, flexibel en hygiënisch 

Siliconen servies en siliconen slabbetjes zijn niet meer weg te denken tijdens de maaltijd met je kindje. Siliconen is een fijn materiaal, flexibel, goed schoon te maken en te houden. 

Siliconen baby bord Het siliconen bord van Ivy and Soof bevat een zuignap aan de onderkant van het bordje, hierdoor kan het bordje worden vastgezet op een vlakke ondergrond. Dit voorkomt dat je kindje het bordje van tafel kan slaan.  Het bord bevat verschillende vakjes, een zogeheten vakjesbord, wat makkelijk is om verschillende etenswaren van elkaar gescheiden te houden. Door verschillende etenswaren op het bordje te sorteren kan dit overzicht geven over de maaltijd en kan helpen bij een kindje dat moeilijk eet.  Siliconen baby slab De siliconen slab van Ivy and Soof is flexibel, valt mooi op de borst van je kindje en kan worden versteld met verschillende knoopjes in de nek. De slab is voorzien van een openstaand opvangbakje, hierdoor worden de gemorste etenswaren goed opgevangen in het bakje in plaats van dat ze op schoot belanden.

Mix & match

Ga je alleen voor het fijne kinderbordje of kies je meteen voor je voor de combinatie met een bijpassende slab? 

Online bestellen

Je bestelt de prematuur- en babykleding van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je over de pasvorm of maat, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.