Siliconen Bord

Op zoek naar een siliconen bordje voor je kindje? Siliconen kinderservies is niet meer weg te denken bij de maaltijd, de silicone vakjesborden van Ivy and Soof zijn voorzien van een zuignap waardoor het bordje niet van tafel kan worden geslagen.

Siliconen bord | Duurzaam, flexibel en hygiënisch 

Een siliconen bord en siliconen slabbetjes zijn niet meer weg te denken tijdens de maaltijd met je kindje. Siliconen is een fijn materiaal, flexibel, goed schoon te maken en te houden. 

Siliconen baby bord

Het siliconen bord van Ivy and Soof bevat een zuignap aan de onderkant van het bordje, hierdoor kan het bordje worden vastgezet op een vlakke ondergrond. Dit voorkomt dat je kindje het bordje van tafel kan slaan. 

Het bord bevat verschillende vakjes, een zogeheten vakjesbord, wat makkelijk is om verschillende etenswaren van elkaar gescheiden te houden. Door verschillende etenswaren op het bordje te sorteren kan dit overzicht geven over de maaltijd en kan helpen bij een kindje dat moeilijk eet. 

Mix & match

Ga je alleen voor het fijne kinderbordje of kies je meteen voor je voor de combinatie met een bijpassende slab? 

Online bestellen

Je bestelt de prematuur- en babykleding van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je over de pasvorm of maat, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.