Benieuwd wat o.a. de betalingsmogelijkheden zijn in de webshop van Ivy and Soof?
Let us help you!

Betalen en bezorgen

Bestellen bij Ivy and Soof is geheel veilig. Betalen verloopt via een speciale beveiligde SSL verbinding en wordt uitgevoerd door Mollie Payments. Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden. Je kiest zelf hoe je wilt betalen, bij een bestelling vragen we je wel altijd om vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De bestelling wordt alleen verzonden als de betaling binnen is.

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:
Overboeking
iDeal
Bancontact (België)

Betalen via overboeking

Indien je hebt  gekozen voor deze optie dan heb je het voordeel zelf te bepalen wanneer je het bedrag naar ons overmaakt.

Overigens dient het verschuldigde bedrag uiterlijk binnen 7 dagen, na het plaatsen van de bestelling, te worden voldaan. Hebben wij na 7 dagen geen betaling ontvangen? Dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd en zullen wij je via de mail hiervan op de hoogte brengen. 

Betalen met iDeal en Bancontact

Bij Ivy and Soof kun je binnen Nederland met iDeal betalen, voor België gaat dit via Bancontact. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde omgeving voor internetbankieren. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank.

Bezorgen van je order

Momenteel versturen wij orders naar zowel Nederland als België, hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. Voor beide landen geldt gratis verzending vanaf €80,-

Nederland

Brievenbus (zonder track and trace) €3,25
Brievenbus+ (met track and trace) €4,25
Groot pakket €7,25

België
Voor België wordt er in de shop een standaardtarief berekend van €10,95 inclusief btw.
Ook is het mogelijk een kleine levering goedkoper te laten versturen zonder track and trace code, denk aan een pakje dat door de brievenbus past, dit gaat niet automatisch via de shop. Stuur hiervoor je bestelling en/of vragen door naar info@ivyandsoof.nl

Alle prijzen van de producten die via de Ivy and Soof webshop worden verkocht zijn inclusief BTW.