Online betalen en bezorgen bij Ivy and Soof


Kan ik veilig online betalen bij Ivy and Soof?

Bestellen bij Ivy and Soof is geheel veilig. Betalen verloopt via een speciale beveiligde ‘SSL’ verbinding en wordt uitgevoerd door Mollie Payments (iDeal, Bancontact, Klarna Achteraf betalen en FashionCheque), Afterpay of PayPal. Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden.

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:
Bankoverschrijving
iDeal (NL)
Bancontact (BE)
Klarna Achteraf (NL en BE)
Afterpay (NL en BE)
PayPal (DE, FR)
FashionCheque (NL, BE, DE)


Betalen via bankoverschrijving

Indien je hebt gekozen voor deze optie dan heb je het voordeel zelf te bepalen wanneer je het bedrag naar ons overmaakt. De bestelling wordt pas verwerkt wanneer de betaling op de rekening is bijgeschreven. Is je bestelling niet binnen 7 dagen binnen is wordt de bestelling geannuleerd.


Betalen met iDeal en Bancontact België 

Bij Ivy and Soof kun je binnen Nederland met iDeal betalen, voor België gaat dit via Bancontact. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde omgeving voor internetbankieren. Je doorloopt dezelfde stappen zoals je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank.


Betalen met Afterpay of Klarna Achteraf 

Sinds kort is het ook mogelijk om voor de betalingsmogelijkheden Afterpay en Klarna Achteraf te kiezen. Bij deze optie ga je akkoord met de voorwaarden van Afterpay en Klarna Achteraf en heb je het gemak eerst de bestelling te ontvangen en te beoordelen voordat je overgaat tot de wettelijk verplichte betaling. 

 

Betalen met PayPal 

Voor Duitsland en Frankrijk is het in de webshop mogelijk te bestellen bij Ivy and Soof en af te rekenen met de betalingsmethode PayPal.

Is het mogelijk een bestelling op te halen bij Ivy and Soof?

Het is mogelijk om je bestelling op te halen, zeker als je in de regio Rijsoord / Ridderkerk / Hendrik-Ido-Ambacht / Barendrecht / Heerjansdam / Zwijndrecht woont kan dit super fijn zijn. Kies op de pagina van je winkelmandje voor de optie ‘Ophalen in Ridderkerk’. Bij het ophalen van je bestelling worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, ophalen is dus gratis. Na het plaatsen van je bestelling kan je contact opnemen om een afspraak (datum/tijd) af te spreken voor het ophalen van je bestelling.

Afhaaladres: Rijksstraatweg 7, 2988BA, Ridderkerk.
Let op! Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen.


Wat zijn de verzendkosten bij Ivy and Soof?

Ivy and Soof verstuurd bestellingen naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. De levering wordt uitgevoerd door PostNL, DPD of DHL.

Nederland
Standaard verzending                 €4,95
Gratis verzending                       > €85,-

België
Standaard verzending                 €9,95
Gratis verzending                      > €85,-

Duitsland
Standaard verzending                 €12,95

Frankrijk
Standaard verzending                 €17,95

Alle prijzen in de Ivy and Soof webshop zijn inclusief BTW.

Ondanks dat de verzendkosten niet vallen onder ‘een verkocht product’ moet er wel BTW worden afgedragen over deze kosten. Daarom wordt er ook over de verzendkosten BTW berekend. Ook bovenstaande verzendkosten zijn getoond inclusief BTW.