Benieuwd wat o.a. de betalingsmogelijkheden zijn in de webshop van Ivy and Soof? Let us help you!

Betalen en bezorgen

Bestellen bij Ivy and Soof is geheel veilig. Betalen verloopt via een speciale beveiligde SSL verbinding en wordt uitgevoerd door Mollie Payments. Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden. Je kiest zelf hoe je wilt betalen, bij een bestelling vragen we je wel altijd om vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De bestelling wordt alleen verzonden als de betaling binnen is.

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:
Overboeking
iDeal
Bancontact (België)

Betalen via overboeking

Indien je hebt  gekozen voor deze optie dan heb je het voordeel zelf te bepalen wanneer je het bedrag naar ons overmaakt.

Overigens dient het verschuldigde bedrag uiterlijk binnen 7 dagen, na het plaatsen van de bestelling, te worden voldaan. Hebben wij na 7 dagen geen betaling ontvangen? Dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd en zullen wij je via de mail hiervan op de hoogte brengen. 

Betalen met iDeal en Bancontact

Bij Ivy and Soof kun je binnen Nederland met iDeal betalen, voor België gaat dit via Bancontact. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde omgeving voor internetbankieren. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank.

Ophalen van je order

Ook het ophalen van je bestelling is mogelijk, zeker als je in de regio Ridderkerk woont kan dit super fijn zijn. Omdat de webshop automatisch verzendkosten berekend mag je bij de wens voor het ophalen van je bestelling de kortingscode OPHALEN gebruiken. Hierdoor worden er geen verzendkosten berekend. Naderhand mag je via info@ivyandsoof.nl contact opnemen om een ophaalafspraak af te spreken. Neem je geen contact op? Dan neemt Ivy and Soof contact met jou op om een datum en tijd af te spreken.

Afhaaladres: Rijksstraatweg 7, 2988BA, Ridderkerk.
Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen.

Bezorgen van je order

Momenteel versturen wij orders naar zowel Nederland als België, hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. Voor beide landen geldt gratis verzending vanaf €80,-

Nederland

De verzendkosten worden vanuit PostNL steeds hoger. Van hieruit heeft Ivy and Soof besloten meer artikelen op gewicht te versturen via de normale post. Op deze manier blijven de kosten lager als versturen met track and trace. Ivy and Soof verzend daarom sinds kort meer artikelen zonder track and trace om voor jou als klant de kosten te beperken. Deze pakjes zijn niet te traceren, Ivy and Soof hoopt uiteraard op de eerlijkheid over de aflevering hiervan. Onderstaande een totaaloverzicht van de verzendkosten binnen Nederland.

Brievenbus <100 gr. €3,45
Brievenbus <350 gr. €4,45
Brievenbus+             €4,95
Groot pakket            €7,95

België

De verzendkosten worden vanuit PostNL steeds hoger. Van hieruit heeft Ivy and Soof besloten meer artikelen op gewicht te versturen via de normale post. Op deze manier blijven de kosten lager als versturen met track and trace. Ivy and Soof verzend daarom sinds kort meer artikelen zonder track and trace om voor jou als klant de kosten te beperken. Deze pakjes zijn niet te traceren, Ivy and Soof hoopt uiteraard op de eerlijkheid over de aflevering hiervan. Onderstaande een totaaloverzicht van de verzendkosten van Nederland naar België.

Brievenbus <100 gr. €5,45
Brievenbus <350 gr. €9,15
Brievenbus+             €10,95
Groot pakket            €10,95

Alle prijzen in de Ivy and Soof webshop zijn inclusief BTW.

Ondanks dat de verzendkosten niet vallen onder ‘een verkocht product’ moet er wel BTW worden afgedragen over deze kosten. Daarom wordt er ook over de verzendkosten BTW berekend.