Betalen en bezorgen

Bestellen bij Ivy and Soof is geheel veilig. Betalen verloopt via een speciale beveiligde SSL verbinding en wordt uitgevoerd door Mollie Payments. Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden. Je kiest zelf hoe je wilt betalen, bij een bestelling vragen we je wel altijd om vooruit te betalen door middel van de aangegeven betalingsmogelijkheden op de betaalpagina. De bestelling wordt alleen verzonden als de betaling binnen is.

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:
Overboeking
iDeal
Bancontact (België)

Betalen via overboeking

Indien je hebt  gekozen voor deze optie dan heb je het voordeel zelf te bepalen wanneer je het bedrag naar ons overmaakt.

Overigens dient het verschuldigde bedrag uiterlijk binnen 7 dagen, na het plaatsen van de bestelling, te worden voldaan. Hebben wij na 7 dagen geen betaling ontvangen? Dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd en zullen wij je via de mail hiervan op de hoogte brengen. 

Betalen met iDeal en Bancontact

Bij Ivy and Soof kun je binnen Nederland met iDeal betalen, voor België gaat dit via Bancontact. Dan betaal je dus in je eigen vertrouwde omgeving voor internetbankieren. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent. Het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van de bank.

Ophalen van je order

Ook het ophalen van je bestelling is mogelijk, zeker als je in de regio Ridderkerk woont kan dit super fijn zijn. Omdat de webshop automatisch verzendkosten berekend mag je bij de wens voor het ophalen van je bestelling de kortingscode OPHALEN gebruiken. Hierdoor worden er geen verzendkosten berekend. Naderhand mag je via info@ivyandsoof.nl contact opnemen om een ophaalafspraak af te spreken. 

Afhaaladres: Rijksstraatweg 7, 2988BA, Ridderkerk.
Let op! Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen.

Bezorgen van je order

Momenteel versturen wij orders naar zowel Nederland als België, hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. De levering wordt uitgevoerd door PostNL, DPD of DHL.

Nederland
Brievenbus mini          €3,50
Brievenbus                    €4,95

Pakket zending            €7,95
Gratis verzending        > €85,-

België
Brievenbus                    €7,95
Pakket zending            €9,95
Gratis verzending        > €100,-

Alle prijzen, inclusief verzendkosten, in de Ivy and Soof webshop zijn inclusief BTW.

Ondanks dat de verzendkosten niet vallen onder ‘een verkocht product’ moet er wel BTW worden afgedragen over deze kosten. Daarom wordt er ook over de verzendkosten BTW berekend.