Babykleding newborn | Newbornkleding, comfortabel en handgemaakt

De babykleding newborn van Ivy and Soof wordt gemaakt voor comfortabel en praktisch gebruik. Ivy and Soof gaat voor de beste kwaliteit zoals een fijne pasvorm. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van de juiste zachte en rekbare stoffen en het beste draagcomfort. Vandaar dat de zorg, aandacht en kwaliteit samen zorgt voor het beste eindresultaat.

De stoffen die worden gebruikt zijn zacht, comfortabel en rekbaar. Daarnaast zijn de stoffen minimaal voorzien van het ‘Oeko-Tex Standard’ keurmerk. Evenals wordt er bewust voor stoffen gekozen met het zogeheten ‘Gots certificaat’.  Dit keurmerk wordt gegeven wanneer zowel de productie van de vezels als de verdere verwerking in het productieproces van de stof naar de gestelde eisen zijn gemaakt.

Ten slotte is het bijzonder om te melden dat alle items uit de baby collectie worden met de hand gemaakt in eigen atelier en in samenwerking met een atelier in Nederland.

Welke maat geboortepakje? 

De eerste babykleertjes wordt ook wel het geboortepakje of newbornkleding genoemd. Pasgeboren baby’s dragen over het algemeen maat 50. Dit kan uiteraard verschillen aangezien dit afhangt van de lengte en gewicht van je kindje bij de geboorte.

Is je kindje zwaarder dan 3400 gram en/of lang volgens de verwachting? Kies dan voor maat 56. Daarentegen is het aan te raden een geboortepakje maat 50 evenals maat 56 als babykleding setje in de vluchtkoffer te stoppen. Wellicht twee, waardoor je op het moment na de geboorte nog kan kiezen.

Tot slot, zorg er daarnaast voor dat de kleding gewassen is. Het is belangrijk om babykleding van te voren te wassen.

Ontdek de leukste babykleding van Ivy and Soof.

Wanneer je op zoek gaat naar de leukste babykleding voor je newborn kan je kiezen uit een groot aanbod. Waardoor de keuze niet makkelijker wordt. Bovendien ben je op zoek naar de beste kwaliteit, daarom ben je bij Ivy and Soof aan het juiste adres.

Doordat Ivy and Soof alleen gaat voor de beste stoffen en produceert in Nederland, kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Ontdek hier de hele collectie newbornkleding:

Babyschoentjes

Bloomer broekjes

Broekjes

Boxpakjes

Gebreide babyslofjes

Mutsjes

Overslagshirtjes

Truien – VestjesBaby Broekje Streep | Overslagshirtje Velours | Knuffeldoekje Baby | Gebreide Babyslofjes | Geboortepakje | Babykleding | Ivy and Soof