Reviews

Heb jij zojuist je bestelling binnen gekregen? Ben je zo blij met de snelle levering, de manier waarop het pakje is ingepakt, de kwaliteit van de producten? Of misschien heb je de producten al een poosje in huis en wil jij mij, maar ook anderen, graag laten weten hoe fijn je de producten in gebruik hebt? Laat dan jouw review achter op deze pagina en krijg naar aanleiding daarvan een leuk cadeautje als bedankje!


Commentaren: 4
 • #4

  Eline (dinsdag, 07 januari 2020 16:30)

  Een tijdje geleden heb ik de roze Hydrofieldoek XXL ANDRYS besteld bij Ivy & Soof. Deze ontving ik meteen de dag erna leuk ingepakt. De doek is mooi van kleur, lekker zacht en vooral erg groot waardoor je het echt overal voor kunt gebruiken. Zo gebruiken we het regelmatig als dekentje voor ons dochtertje als ze in het babynestje slaapt, maar ook om op te spelen als we bijvoorbeeld een keer ergens anders zijn. Omdat we de doek zo veel gebruiken heb ik er gisteren nog eentje besteld :)

 • #3

  Domini (zondag, 15 december 2019 10:21)

  Snelle levering en leuk verpakt! Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij super lief!

 • #2

  Neomi Walraven-Demas (vrijdag, 17 mei 2019 19:13)

  Een tijdje geleden de super schattige okergele Abby slofjes besteld voor ons kleinste meisje. Wat zijn ze leuk en van goede kwaliteit! Zelfs nu ze bijna 4 maanden oud is passen ze nog steeds en zien ze er nog uitstekend uit. Ook erg te spreken of ver de fijne service en snelle adequate reactie toen het even erop leek dat de slofjes kwijt waren geraakt bij Postnl. Meteen werd er actie ondernomen en binnen 1 dag had ik ze alsnog in huis, net op tijd om ze aan te kunnen doen na de geboorte als onderdeel van haar eerste kleertjes! Nogmaals dankjewel, en stiekem hoop ik dat ze nog in een groter maatje komen hihi!

 • #1

  Mariëlle Willemsen (vrijdag, 17 mei 2019)

  Heel blij met het speendoekje Alexis. Mooi formaat en lekker zacht voor de kleine meid. Snelle levering.