Retourzending

Heb je de bestelde items ontvangen maar is het niet naar verwachting? Jammer maar dat kan gebeuren, je hebt daarom het recht om de artikelen retour te sturen naar ons. Na het ontvangen van de producten heb je 14 dagen bedenktijd voordat het herroepingsrecht komt te vervallen.

 

Is je product beschadigd? Dan kunnen wij daarover verdere vragen stellen en/of eventueel een foto opvragen.

 

 

Hoe te retourneren?

 

Om aan te geven dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht stuur je ons binnen 7 dagen een mailtje naar retour@ivyandsoof.nl met als bijlage het ingevulde herroepingsformulier.

 

Mocht dat niet lukken dan ontvangen wij alsnog, binnen 7 dagen, graag een mail met daarin de volgende gegevens:

- naam

- ordernummer

- de producten die je retour zou willen sturen, met daarbij de rede van retourneren

- ibannummer en naam rekeninghouder, dit in verband met het terug betalen van het aankoopbedrag.

Naar aanleiding daarvan vullen wij het herroepingsformulier voor je in.

 

Naar aanleiding van je aanmelding krijg je van ons een retourlabel (en eventueel ingevuld herroepingsformulier) toegestuurd. Met dit label kan je vervolgens de producten, in originele staat en verpakking + het toegevoegde ingevulde herroepingsformulier, retour sturen door het pakket in te leveren bij een dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

 

Retourkosten zijn voor eigen rekening, de kosten voor het retourlabel zal worden ingehouden bij het terug betalen van uw orderkosten.

 

Het retourlabel wat je van ons ontvangt is 7 dagen geldig en zal na deze dagen niet meer gebruikt kunnen worden.

 

LET OP! Bewaar het verzendbewijs van het ingeleverde pakket totdat Ivy and Soof heeft aangegeven dat je pakket op het retouradres is bezorgd.
Naar aanleiding daarvan zal het bedrag van de geretourneerde producten zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, worden terugbetaald.

De terugbetaling is exclusief het bedrag wat zal worden ingehouden voor het gebruiken van het retourlabel. Deze kosten zijn altijd dezelfde verzendkosten als de kosten voor het ontvangen van het pakket. Overigens zullen de oorspronkelijke verzendkosten alleen terug gestort worden wanneer de gehele bestelling geretourneerd is.

 

LET OP! Voeg bij het retourpakket altijd het ingevulde herroepingsformulier, zodat wij de retourzending kunnen verwerken.

 

TIP! Gebruik voor het retour sturen van de artikelen de verzendverpakking die wij gebruikt hebben om de items naar je te versturen.

 

 

 

Mocht je vragen hebben over het retour sturen van één van onze producten? Neem dan gerust contact op via retour@ivyandsoof.nl 


Download
Herroepingsformulier
Herroepingsformulier.pdf
Adobe Acrobat document 33.9 KB

Follow us

 

Instagram

Facebook

Pinterest

 

Verzendkosten Nederland

Envelop €1,70

Brievenbuspakje €4,25

Pakket €6,95

Hobbelpaarden €7,95

 

Ivy and Soof

 

Say hi

About

 

 

Ivy and Soof is onderdeel van WB Design

baby kleding baby kleertjes schattige baby kleertjes prenatal wehkamp noppies z8 prematuur kleding baby mutsje prematuur wieg deken baby wieg mozes mand baby slofjes moses mand wikkel doek wikkeldoek hydrofiel doek hydrofiele doek hydrofiel hydrofiele luier babyproducten zwanger babykleding baby kamer babykamer gebreide slofjes baby mutsje boxkleed verloskundige bibs speentjes fopspeen difrax speenkoord speendoekje knuffeldoekje knuffel doekje speen koord kinder mode kindermode kraambezoekboek reiswieg zwangerschapsfotograaf kraamcadeau kraam cadeau kraamkado verloskundige vluchtkoffer zwangerschapskleding wiegbekleding kraamfeest geboortekaartje geboorte kaartje