Home  /  Speelgoed  /  Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

De zachte baby knuffeldoekjes van Ivy and Soof geven comfort, geborgenheid en geven je kindje rust. Zijn of haar eigen favoriete knuffeltje waar ze niet meer zonder kunnen. Al vele kindjes kunnen niet meer zonder de knuffeldoekjes van Ivy and Soof.

Baby knuffeldoekjes | Zacht, troostend en geruststellend 

Knuffeldoekjes zijn niet zomaar baby accessoires. Een baby knuffeldoekje geeft je kindje rust, geborgenheid en stelt je kindje gerust wanneer je kindje niet op zijn of haar gemak is. Want wist je bijvoorbeeld dat stof geur opneemt? Wanneer je kindje niet bij papa en/of mama kan zijn is het raadzaam altijd een knuffeldoekje mee te geven. Het doekje wat van thuis komt heeft ook de geur van thuis, of van papa en/of mama, dit kan vervolgens rust en troost geven.

Alle speendoekjes en knuffeldoekjes van Ivy and Soof worden met de hand gemaakt in eigen atelier en in samenwerking met een atelier in Nederland.

Mix & match

Hou je van neutrale kleuren en de juiste basics? Of wil je graag combineren met een minimalistisch printje? Bij Ivy and Soof zit je helemaal goed. Naast de babykleding zijn ook de speendoekjes en knuffeldoekjes te combineren met elkaar, ga voor basic óf een printje.

Online bestellen

Je bestelt de baby accessoires van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je over de stofkeuze of afmeting, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.