Giftboxen    >>    Speendoekje Alexis, Rammelaar Adel & Bibs speentje

Mix and Match Oud Roze

 

Mix and match!

 

Op zoek naar een uniek en leuk cadeautje, die ook nog eens functioneel is samengesteld? Een fijn en zacht speendoekje in combinatie met een bibs speentje én een rammelaar als speeltje. Daarnaast kan je in deze giftbox kan je zelf je producten samenstellen, zo kan je bijvoorbeeld de rammelaar achterwege laten en het speentje aanschaffen, of juist alleen het doekje en het speentje. Super handig, zo kan je de box naar eigen wensen vullen.

Daarbij zijn de producten Adel en Alexis met de hand gehaakt en gemaakt wat het extra uniek maakt. Daarbij matchen alle drie de items met de mooie kleur oud roze.

 

Speendoekje Alexis is een handzaam doekje waaraan het speentje bevestigd kan worden. De voorkant van het doekje is met de hand gehaakt, de achterkant is voorzien van zacht wit fleece. Door dit fijne zachte doekje heeft je kindje een doekje om mee te kroelen maar is ook het speetje dicht bij de hand. 

 

Rammelaar Adel is ook met de hand gehaakt en is voorzien van het CE markering voor veilig speelgoed. Adel is voorzien van een klein rammeltje in één van de oortjes voor een leuk effect, daarnaast is de rammelaar ook een bijtring te gebruiken bij doorkomende tandjes.

 

De BIBS speen is een echte eyecatcher en in vele kleurtjes verkrijgbaar, in deze box vind je het speentje in de kleur blush.

De speentjes zijn ontworpen en gemaakt in Denemarken, gemaakt van 100% natuurlijk rubber en  zijn bpa vrij.

 

Een unieke set, ready to go.. als kraamcadeau!

 

Vergeet niet een leuk kaartje aan je bestelling toe te voegen, deze kaartjes vind je hier.

 

Levertijd: 2-3 werkdagen 

 

Mix and match Oud Roze

€ 12,95

  • 0,1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Leuk om te combineren met onze andere producten.