Home  /  Babykamer

Babykamer

Een Mozes mand of verschoonmand is een echte eyecatcher voor in je interieur. Alle Mozes mandjes en verschoonmanden zijn met de hand gemaakt en worden geleverd inclusief matrasje. 

Mozes manden en baby verschoonmanden | Een echte eyecatcher

De Mozes manden en de baby verschoonmanden van Ivy and Soof worden met de hand gevlochten in Ghana en zijn een aanwinst. Je hebt een ruime keuze in verschillende ontwerpen. Ga voor neutraal en basis, of ga voor design en luxe uitstraling.

Alle Mozes manden en verschoonmanden worden geleverd inclusief matrasje. We geven altijd als tip mee om het matrasje altijd nog te beschermen met bijvoorbeeld een hydrofiele doek, deze is makkelijk te verschonen.

Aan elke mand hangt een kaartje met de veiligheidsvoorschriften. Ivy and Soof is niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van de manden. 

Veiligheid

Ivy and Soof adviseert een Mozes mand te gebruiken als reiswieg, als slaapplekje om je kindje overdag (onder toezicht) dichtbij papa en/of mama te laten slapen. Zet de Mozes mand bijvoorbeeld in de box, op een vlakke en niet koude ondergrond. Ivy and Soof raad af om de Mozes mand te gebruiken op een (onstabiele) standaard en als wieg voor de nacht. Een wieg is een wieg en een reiswieg is een reiswieg. 

Kijk voor de veiligheidsvoorschriften op de volgende pagina ‘veiligheid’.

Online bestellen

Je bestelt de Mozes manden en verschoonmanden van Ivy and Soof gemakkelijk en veilig online. Kom je er niet helemaal uit; twijfel je bijvoorbeeld over de afmeting, stuur gerust een mailtje naar info@ivyandsoof.nl of stel je vraag gemakkelijk en snel via social media.